Steun ons met uw Vomar Klant-Is-Koning kaart

Vomar Klant-Is-Koning (KIK) actie

Als je bij de Vomar boodschappen doet en hiermee indirect Excelsior-Alkemade wil steunen, kan je ervoor zorgen dat de clubkas gratis gespekt wordt! Dit kan je doen via de Klant-Is-Koningkaart. Deze kaart geef je bij het afrekenen aan de cassiere. Op de Klant-Is-Koningkaart wordt bij de kassa bijgehouden hoeveel geld er aan boodschappen is besteed. Over het totaal besteedde bedrag keert de Vomar eenmaal per drie maanden 0,5% uit aan Excelsior-Alkemade. Hoe meer leden, ouders van leden en vrienden van Excelsior-Alkemade boodschappen doen bij de Vomar, hoe meer geld we als club ontvangen. Zonder dat zij of Excelsior-Alkemade hier zelf iets voor hoeven doen. Dit kan oplopen tot een heel aardig bedrag!

Heb je nog geen kaart en wil je hiermee wel Excelsior-Alkemade steunen? Vraag de Klant-Is-Koningkaart dan gratis aan bij de servicebalie van de Vomar!

De klant-is-koningkaart op een rijtje:

  • Na het invullen van het aanvraagformulier ontvang je direct jouw persoonlijke Klant-is-Koningkaart. Deze en de twee meegeleverde sleutelhangers zijn voorzien van dezelfde streepjescode en kunnen direct na ontvangst door jou en je huisgenoten worden gebruikt bij de aankopen in alle Vomar Voordeelmarktfilialen.
  • Elke kaart dient standaard te worden beveiligd met een pincode. Deze kan je zelf bepalen en intoetsen. Er wordt op het aanvraagformulier gevraagd in ieder geval je naam, postcode en huisnummer in te vullen.
  • Je kan de code wijzigen bij de servicebalie van jouw Vomar Voordeelmarkt.
  • Bij de aanvraag van een Klant-is-Koningkaart dien je wel op te geven dat je de clubkas van Excelsior-Alkemade wilt steunen.
  • Geef het nummer van je Klant-is-Koningkaart door aan Excelsior-Alkemade via info@excelsior-alkemade.nl

Wij hopen dat jullie ons hier allemaal mee willen helpen, om zo de club te steunen zonder dat we er verder iets voor hoeven te doen! (Behalve het doen van boodschappen natuurlijk)

Alvast grote dank voor de medewerking!